Linda Heemskerk

Mijn naam is Linda Heemskerk-van Klaveren. Gelukkig getrouwd met Erik, meer dan 29 jaar. Moeder van 2 zoons uit Brazilië en 1 dochter uit Haïti. Ik geniet van mijn leven met onze Heer en Heiland en merk dat Hij steeds meer deuren opent om te spreken en cursussen te geven. Na zelf verschillende cursussen gevolgd te hebben ( bijbelschool/ pastoraat/ kinder en tienerpastoraat/bevrijdingspastoraat/ luisterend bidden/ministrycursus) mocht ik veel leren en hou ervan om dit weer door te geven. Ben ook betrokken bij het Gebedspastoraat in Rijnsburg.
God heeft me echt passie gegeven voor Zijn woord en gebed, door diepe dalen heeft Hij mij altijd op Hem laten vertrouwen. Hij heeft mij vergeven, genezen en bevrijd. Mij een nieuw leven gegeven. Daarom wil ik getuigen van Zijn goedheid en liefde. Het is een feest om te spreken over Hem en verlang met jullie naar een diepere relatie met Hem. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Linda is één van de organisatoren van de boeketdiensten in Rijnsburg en spreekt regelmatig op, onder andere, vrouwendagen in Katwijk.