Gerben Bremmer

Mijn naam is Gerben Bremmer en ik kom uit Katwijk. Ik ben 28 jaar oud en ondertussen bijna 2 jaar getrouwd. Dit jaar ga ik voor de zevende keer mee naar Vierhouten voor het Bijbelstudieweekend. Op deze weekenden heb ik God meerdere keren ervaren en werd mijn geloofsleven opgebouwd. Ook mocht ik genieten van het gemeente zijn en de open gesprekken met verschillende mensen uit verschillende gemeentes. Deze gesprekken hebben dan ook bijgedragen aan wie ik nu ben.

Nadat ik had ontdekt hoeveel God van mij houdt, ontstond er een verlangen om andere mensen te vertellen over deze liefde. Vanuit dit verlangen heb ik de opleiding Godsdienst Pastoraal Werker (theologie) gevolgd in Ede en ben ik dit jaar begonnen aan een vervolgopleiding op de Universiteit Kampen voor de master Missionair. Naast de studies werk ik in de bouw als Zzp-er, geef in catechisatie in Ter Aar en spreek ik regelmatig in verschillende gemeentes. Deze afwisseling helpt mij om met beide benen in de wereld te blijven staan. Verder weet ik goed hoe het is om als christen in een samenleving te werken waar het niet gebruikelijk is om christen te zijn en dit uit te leven.
Dit jaar mag ik na jarenlang consumeren, iets terug doen voor het Bijbelstudieweekend Vierhouten. Ik zie er naar uit en bidt en verwacht dat God ons ook dit jaar weer zal zegenen!