Algemeen

Ieder najaar komen inmiddels zo’n 60 christenen samen in het Christelijk Vakantiehotel ’t Vierhouterbos te Vierhouten. Vooral gelovigen uit de Hervormde kerk van Katwijk aan Zee, maar ook andere stromingen zijn vertegenwoordigd en ze komen niet allemaal uit Katwijk.
De leeftijd is van 18 jaar tot 60.

Thema 2019: ……We zijn druk bezig met een thema!

Van de eerste christengemeente is in Handelingen 2 vs 44-47 geschreven:
“Allen die het geloof hadden aanvaard, bleven bijeen en hadden alles gemeenschappelijk. Ze verkochten al hun bezittingen en verdeelden de opbrengst onder degenen die iets nodig hadden.  Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde.  Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk.”

Hier kun je ook iets van proeven in het bijbelstudieweekend. Het in vertrouwen met broeders en zusters praten over wie God voor je is en waar je mee worstelt, waar je blij van wordt. Het bidden met en voor elkaar. Het er voor elkaar zijn en zo elkaar opbouwen in geloof. God lofprijzen en aanbidden met muziek en zang. Maar ook simpelweg genieten van elkaar, de natuur en het eten.

Volgens ons een weekend dat smaakt naar meer!!!

Jacob en Mirjam Klok
Martin en Caroline van Duijn
Hans en Annelien Klinkenberg